Mobbning-Mobilen-Internet

Vårdnadshavare till elever på kommunens skolor hälsas välkomna till en föreläsning som definitiv kommer att beröra!

Flera barn/ungdomar vill eller vågar inte gå till sin skola/arbetsplats med anledning av mobbning och kränkande behandling. En företeelse som pågår både i korridoren och i den många gånger mindre kontrollerade digitala världen.

Hur kan du bemöta ditt barn/ungdom för att han/hon ska våga berätta om sina misstag eller den situation som de hamnat i?

Vad kan du som förälder göra för att visa ditt barn att du finns där för dem även i den digitala världen, trots att du kanske saknar både kunskap och intresse?

Ta nu chansen att få ta del av denna föreläsning, där du kommer att få insyn i hur verkligheten ser ut eller kan komma att se ut för ditt barn/ungdom i den digitala världen.

Föreläsare: Andreas Glingfors, polisinspektör

Datum: 27 februari, 2018