UF-mässa 2016

I Uppsala hölls årets upplaga av den regionala UF-mässan. Vi vill gratulera några företag som drivs av elever från Högbergsskolan.

Warm Up UF

Warm Up UF (Emma Hillgren, Isabelle Holmstedt och Jennifer Nyberg från EK14) som vann 1:a pris och 3000 kronor som Bästa företag i Tierp.

"Vår affärsidé och vision är att underlätta ett vardagsproblem genom att erbjuda en handvärmare och fotvärmare som ska bidra till att du inte fryser under en kall vinterdag. Vår produkt har en bred målgrupp, ung som gammal till ett pris du inte kan motstå."

HLN Praktiskt UF

HLN UF som vann 2:a pris och 2000 kr (Tor Hasselberg, Zebastian Birkehorn, Christoffer Lönnberg och Hugo Nyman EK14) som fick 2:a pris och 2000 kr.

"Vill du snabbt och praktiskt kunna hälla upp ditt kaffe, socker eller müsli men samtidigt hålla det fräscht? Vi på HLN Praktiskt UF arbetar för att underlätta hemma hos dig. Vi säljer en enkel påsklämma med hällfunktion och återförslutningsbart lock för att göra ditt hem mer praktiskt och effektivt."

BM Meck UF

Vårt UF-företag BM Meck vann 3:e pris för bästa tjänst i länet, fick 3:e pris som bästa företag i kommunen och tävlar i SM i Ung företagsamhet för bästa monter i maj i Älvsjö. Eleverna heter Alexander Björck och Emil Mattson och de går klass FT15B.

Sidan publicerad 2016-03-16 av